Op vakantie bij PMO!

Genieten op onze prachtige locatie en de mooie omgeving? Buiten de meivakanties en de zomervakanties zijn onze appartementen beschikbaar met de mogelijkheid om je paard te stallen op dezelfde locatie. Voor de ruiters en menners zijn er verschillende routes aangelegd maar ook wandelaars en fietsers kunnen genieten van de natuurgebieden de Woldberg en de Eese die direct aan de accommodatie liggen.

De appartementen zijn ingericht voor 1 tot 6 personen. Deze zijn voorzien van een zit en slaapgedeelte, een keuken (met benodigde apparatuur) en een badkamer met douche, wastafel en wc. De bovenste appartementen beschikken over een balkon en de onderste appartementen over een terras.

Huur appartement per nacht: €65,-
(inclusief wifi)

Je paard kan zowel in een box als in een paddock verblijven. Als bodembedekking is er stro maar tegen extra betaling kan er ook voor vlas gekozen worden. In de paddock is een waterton en een slowfeeder aanwezig waardoor het ook mogelijk is om je paard 24/7 buiten te laten.
We beschikken over 2 ruime binnen bakken van 20×60 en 20×40, 2 buiten bakken van 30×70 en 40×80, poetsplaatsen en ruimte om de menkar te stallen.

Stalling paard per dag: €25,-

Appartment 2

Appartement 4

Appartement 5

Appartement 6

Klik hier voor de algemenevoorwaarden voor het huren van een appartement: file:///C:/Users/jvand/Downloads/Algemene-Bepalingen-Woonruimte-ROZ-2017.pdf

Menu