LOCATIE

Locatie

Locatie van Paard Mens Onderwijs (PMO) op de Bult Steenwijk. Onze schitterende locatie aan de A32 direct gelegen aan het natuur gebied de Eese en de Woldberg.

Er zijn diverse paardenfaciliteiten aanwezig, waaronder ruim 55 boxen, twee grote binnenrijbanen van 20x60m en 20x40m. Twee grote buitenrijbanen van 30x70m en 40x80m. Daarnaast zijn onze stabiele bodems voorzien van  polyvlokken (agterberg bodem). Dit alles in een prachtige en sfeervolle omgeving van bos en natuur. Het bos is voorzien van goed onderhouden men- en ruiterroutes, met verschillende afstanden.

Het terrein grens direct aan het bos van de Woldberg. Wat aansluitend overgaat in natuurgebied De Eese. Het gebied bestaat uit bos, lanen, heidevelden, monumentale gebouwen en bijzondere plekken.

Er zijn speciale men- en  ruiterpaden aangelegd, zie Men- en Ruiterroutes .Deze beginnen bij het hek van ons terrein. Kortom, een fantastische mogelijkheid voor buitenritten. En wie liever fiets, mountainbiket of wandelt, kan ook volledig aan zijn trekken komen.

De accommodatie ligt aan de afrit Steenwijk van de snelweg A32 en op een kleine 2 km vanaf station Steenwijk. Dus zeer goed bereikbaar.

Ons adres is:
Onderduikersweg 2A
8346 KP De Bult, Steenwijk