PROFESSIONALS

Henk Brouwer

Henk Brouwer (1955) is een enthousiaste ondernemer die graag zijn kennis en ervaring deelt. Hij heeft ruime ervaringen als eigenaar van diverse ondernemingen, zoals een zeer succesvol en innovatief boerenbedrijf in de jaren ’80, een Ecologische Zuivelfabriek (FEZ) in de jaren ’90 en later als eigenaar van Mennen voor Mensen,  (later GroeiTeam), één van de bedrijfsonderdelen van PMO.

Naast zijn eigen ondernemingen, heeft Henk ook als interim- manager aan  projecten gewerkt met andere ondernemers. Henk brengt graag de juiste mensen bij elkaar en werkt doelgericht. Daarbij staat respect, vertrouwen en waardering centraal.

Naast dat Henk de dagelijkse leiding heeft over PMO, maakt Henk ook deel uit van de trainingen van GroeiTeam. Middels het mennen met dubbelspannen, vindt hij het een uitdaging mensen bewust te maken van hun eigen patronen en wijze van communiceren.

Yorinca Tijsma

Yorinca Tijsma (1987) is al jaren werkzaam als docent paardenhouderij en paardensport, zowel bij PMO als praktijkdocent als op MBO 3&4. Yorinca heeft veel ervaring op het gebied van paardenhouderij, zowel nationaal als internationaal. Haar specialiteiten zijn paardenvoeding en het paard in beweging. Naast docent is zij ook ORUN 3 instructrice.

Yorinca is Myofasciaal Therapeut voor paarden en zal vanaf september ook paarden van klanten gaan behandelen. Ze heeft een goed oog voor bewegingsproblematiek en vindt het een uitdaging bewegingsproblemen bij paarden op te sporen en te verhelpen. Daarnaast is Yorinca goed onderlegt in voedingsleer. Met haar uitgebreide kennis en expertise voorziet zij paarden en eigenaren graag van advies op dit gebied.

Myrte van Opzeeland

Myrte van Opzeeland (1985) is afgestudeerd aan de opleiding paardensport in Deurne en beschikt over het instructeursdiploma KNHS ORUN niveau 4 wedstrijdsport allround. Onder de naam ‘Dutch Equestrian’ Myrte traint ze paarden dressuurmatig en is ze daarnaast veelal bezig met het geven van instructie.
Ze hecht veel waarde aan een correcte en bevestigde basis, dit voorkomt veel rijtechnische problemen.
Minstens zo belangrijk is een fitte ruiter met een onafhankelijke zit. Met behulp van de horse simulator ‘Ties de Fries’ en haar ervaring als ruitervitaalcoach zorgt ze ervoor dat ruiters optimaal mee kunnen bewegen met hun paard en hulpen zonder ruis kunnen doorgeven.
Haar doel is het beste uit iedere combinatie te halen waarbij een vriendelijke, fijne en logische manier van opleiden voorop staat.