TRAINING PAARD

Training Paard

Paard Mens Onderwijs biedt praktijktrainingen voor de bewuste paardenliefhebber in de discipline mennen. U kunt bij ons de training Menbewijs Enkelspan, Midweek Menbewijs Enkelspan, Menbewijs Dubbelspan en de training Vierspan volgen. Wij bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van onze paarden en menwagens. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Om u in te schrijven, kunt u het inschrijfformulier invullen. Inschrijven kan tot uiterlijk twee weken voor aanvang van de training. PMO behoudt, bij onvoldoende deelname, het recht de training te annuleren.

Kwaliteit training

Wij van PMO vinden het belangrijk de kwaliteit van de lessen hoog te houden. Dit uit zich in kleine lesgroepen, twee deelnemers per aanspanning en veel individuele begeleiding. Alle lessen worden gegeven door instructeur en docent Doede van der Meer. ‘Leren door te doen’ is zijn motto. Daarnaast stelt PMO voor praktijktrainingen paarden en menwagens ter beschikking.

Locatie en accommodatie

Onze mooie locatie is centraal gelegen voor de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Op onze accommodatie zijn diverse paardenfaciliteiten aanwezig. Waaronder ruim 50 boxen en twee grote binnenrijbanen van 20x60m en 20x40m. Ook hebben wij twee grote buitenrijbanen van 30x70m en 40x80m. Onze bodems zijn voorzien van een stabiele bodem met polyvlokken (agterberg bodem).  Bovendien hebben wij een stapmolen. Dit alles in een prachtige en sfeervolle omgeving van bos en natuur. Het bos is voorzien van goed onderhouden men- en ruiterroutes. Uiteraard met verschillende afstanden.

De praktijktrainingen Enkelspan en Dubbelspan worden afgesloten met een officieel theorie- en praktijkexamen van de SRR (Stichting Rijvaardigheidsbewijzen Recreatieruiter).

Overzicht Trainingen

 

Training Data Prijs
Menbewijs enkelspan Najaar 2021

Start: 24 augustus 2021

Wekelijks op dinsdag

Tijd: 19 -21 uur

Examen: 30 oktober 2o21

€475 p.p. Examengeld bedraagt € 80,-  inclusief lesboek (ex.BTW)
Menbewijs dubbelspan

 

 

Najaar 2021

Start: 22 september 2021

29 sept, 13 en 27 okt

Tijd: 19-21 uur

Examen: 30 oktober 2021

€ 390 p.p. excl. examengeld (€65,- incl. lesboek, ex. BTW)
Training vierspan Najaar 2021 

Start: Data en tijd in overleg met de deelnemers. Meestal doen we deze cursus op zaterdagmorgen.

€ 220 p.p. (incl. BTW)

Nog even dit: coronavirus
We zijn en blijven positief, maar het kan zijn dat we op last van de overheid de trainingen moeten annuleren. Dan krijg je uiteraard je geld terug.

Menu