TRAININGEN PAARD

Praktijktrainingen Paard

Paard Mens Onderwijs biedt praktijktrainingen voor de bewuste paardenliefhebber. U kunt bij ons onder andere de trainingen Menbewijs en Ruiterbewijs volgen, als ook trainingen op het gebied van Welzijn en Gezondheid. PMO stelt voor alle trainingen paarden, (les)materiaal en materieel ter beschikking. Zo kan er bij de trainingen Menbewijs gebruikgemaakt worden van onze paarden en menwagens. Enkele andere trainingen zijn ook te volgen met eigen paard als u dat wenst.

Kwaliteit training
PMO vindt het belangrijk de kwaliteit van de lessen hoog te houden. Dit uit zich in kleine lesgroepen en veel individuele begeleiding. Zo worden de lessen Menbewijs bijvoorbeeld gegeven met twee deelnemers per aanspanning.  Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten en instructeurs. ‘Leren door te doen’ staat bij de trainers hoog in het vaandel!

Locatie en accommodatie
Onze mooie locatie is centraal gelegen voor de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Op onze accommodatie zijn diverse paardenfaciliteiten aanwezig. Waaronder ruim 50 boxen en twee grote binnenrijbanen van 20x60m en 20x40m. Ook hebben wij twee grote buitenrijbanen van 30x70m en 40x80m. Onze bodems zijn voorzien van een stabiele bodem met polyvlokken (agterberg bodem).  Dit alles bevindt zich in een prachtige en sfeervolle omgeving van bos en natuur. Het bos is voorzien van goed onderhouden men- en ruiterroutes.