MENWEKEN

In 2023 zijn onze Menweken in week 23 en 24; het menweekend is van 29/9- 1-10 2023.

Informatie menweken
Bent u op zoek naar een leerzame maar ook ontspannende week samen met uw paard(en)? En ook nog op een locatie centraal gelegen voor de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel? Dan bent u bij onze Menweken aan het juiste adres.

De Menweken bij Paard Mens Onderwijs zijn in samenwerking met topinstructeurs en -menners Paul Versluis, Ito Werkman, Alex Oostveld en Marjet Westerhoff. De instructie word gegeven aan twee menners per les en op uw eigen niveau. Er is veel aandacht voor iedere deelnemer en de instructeurs vragen waar u aan wilt werken. Op deze manier zorgen we voor een hoge kwaliteit instructie zodat u na deze week veel vorderingen heeft gemaakt!

 

Informatie menweekend
In 2023 organiseert PMO naast de vaste menweken een menweekend, en wel van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober. Dit weekend staat open voor iedere menner en biedt de mogelijkheid om in korte tijd onder begeleiding van verschillende topinstructeurs het mennen weer een boost te geven. En dat in een ontspannen en gezellige sfeer, die menners eigen is. Er kunnen maximaal 16 deelnemers meedoen.

Dit weekend krijgen onze instructeurs Alex Oosterveld, Marjet Westerhoff en Paul Versluis gezelschap van Rudolf Pestman (nationaal en internationaal menner enkelspan) die op de zaterdag lessen in vaardigheid verzorgt.

 

Locatie en accommodatie
Op onze accommodatie zijn diverse paardenfaciliteiten aanwezig. We hebben ruim 50 boxen en twee grote binnenrijbanen van 20x60m en 20x40m. Daarnaast zijn er twee grote buitenrijbanen van 30x70m en 40x80m. Onze bodems zijn voorzien van een stabiele bodem met polyvlokken. We hebben fijne wasplaatsen en paddocks. Dit alles in een prachtige en sfeervolle omgeving van bos en natuur. Het bos is voorzien van goed onderhouden men- en ruiterroutes. Uiteraard met verschillende afstanden.

 

Een Menweek is inclusief instructie, catering, gebruik van sanitaire voorzieningen en de stalling en voeding van uw paard of pony. U heeft de mogelijkheid om thuis te overnachten of in één van onze appartementen. Ook kunt u ervoor kiezen om te overnachten in het nabijgelegen Fletcher Hotel Steenwijk. Deze kunt u zelf boeken.

De Menweken worden georganiseerd in samenwerking met Ito Werkman (links), Paul Versluis (midden, staand), Alex Oostveld (rechts/staand)en Marjet Westerhoff.