MENWEKEN

In 2022 zijn onze Menweken in week 23 en 24

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 december

Bent u op zoek naar een leerzame maar ook ontspannende week samen met uw paard(en)? En ook nog op een locatie centraal gelegen voor de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel? Dan bent u bij onze Menweken aan het juiste adres.

De Menweken bij Paard Mens Onderwijs zijn in samenwerking met topinstructeurs en -menners Paul Versluis, Ito Werkman en Alex Oostveld.
De instructie wordt gegeven aan twee menners per les en op uw eigen niveau. Er is veel aandacht voor iedere deelnemer en de instructeurs vragen waar u aan wilt werken. Op deze manier zorgen we voor een hoge kwaliteit instructie zodat u na deze week veel vorderingen heeft gemaakt!

 

Locatie en accommodatie

Op onze accommodatie zijn diverse paardenfaciliteiten aanwezig. We hebben ruim 50 boxen en twee grote binnenrijbanen van 20x60m en 20x40m. Daarnaast zijn er twee grote buitenrijbanen van 30x70m en 40x80m. Onze bodems zijn voorzien van een stabiele bodem met polyvlokken. We hebben fijne wasplaatsen, paddocks en een stapmolen. Dit alles in een prachtige en sfeervolle omgeving van bos en natuur. Het bos is voorzien van goed onderhouden men- en ruiterroutes. Uiteraard met verschillende afstanden.

Een Menweek is inclusief instructie, catering, gebruik van sanitaire voorzieningen en de stalling en voeding van uw paard of pony. U heeft de mogelijkheid om thuis te overnachten of in één van onze appartementen. Ook kunt u ervoor kiezen om te overnachten in het nabijgelegen Fletcher Hotel Steenwijk. Deze kunt u zelf boeken.

De Menweken worden georganiseerd in samenwerking met Ito Werkman (links), Paul Versluis (midden, staand) en Alex Oostveld (rechts/staand).

Data en tarieven

De Menweek in week 23 is van maandag 6 t/m vrijdag 10 juni 2022

De Menweek in week 24 is van maandag 13 t/m vrijdag 17 juni 2022

Een Menweek kost standaard € 495,-. Extra opties zijn:

  • Deelnemen met extra persoon € 175,-
  • Deelnemen met extra paard € 75,-
  • Midweek overnachten in appartement op onze locatie € 100,- p.p.

Prijzen zijn inclusief BTW. Geef op het inschrijfformulier aan van welke optie(s) u gebruik wilt maken.

Inschrijven kan vanaf 1 december 2021!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de Menweek? Stuur ons dan een bericht.