MENWEKEN

Menweken en menweekenden bij PMO

Bent u op zoek naar een leerzame maar ook ontspannende week of weekend samen met uw paard(en)? En ook nog op een locatie centraal gelegen voor de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel? Dan bent u bij onze Menweken en Menweekenden aan het juiste adres.

 

In samenwerking met onze instructeurs Ito Werkman, Alex Oosterveld, Marjet Westerhoff , Paul Versluis en Rudolf Pestman biedt PMO een kwalitatief hoogwaardig programma in een gezellige en ontspannen sfeer die menners eigen is.

 

Locatie en accommodatie
Op onze accommodatie zijn diverse paardenfaciliteiten aanwezig. We hebben ruim 50 boxen en twee grote binnenrijbanen van 20x60m en 20x40m. Daarnaast zijn er twee grote buitenrijbanen van 30x70m en 40x80m. Onze bodems zijn voorzien van een stabiele bodem met polyvlokken. We hebben fijne wasplaatsen en paddocks. Dit alles in een prachtige en sfeervolle omgeving van bos en natuur. Het bos is voorzien van goed onderhouden men- en ruiterroutes. Uiteraard met verschillende afstanden.

 

Een Menweek is inclusief instructie, catering, gebruik van sanitaire voorzieningen en de stalling en voeding van uw paard of pony. U heeft de mogelijkheid om thuis te overnachten of in één van onze appartementen. Ook kunt u ervoor kiezen om te overnachten in een nabijgelegen hotel. Deze kunt u zelf boeken.