MENWEKEN

Menweken bij Paard Mens Onderwijs in samenwerking met Paul Versluis en Ito Werkman. Tijdens de Menweken krijgt u leerzame instructie over mennen. Er is veel individuele aandacht voor iedere deelnemer. Op deze manier zorgen we voor een hoge kwaliteit instructie, zodat u na deze week veel vorderingen hebt gemaakt!

Bent u op zoek naar een leerzame maar ook ontspannende week samen met uw paard(en)? En ook nog op een locatie centraal gelegen voor de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel? Dan bent u bij onze Menweken aan het juiste adres.

Locatie en accommodatie

Op onze accommodatie zijn diverse paardenfaciliteiten aanwezig. We hebben ruim 50 boxen en twee grote binnenrijbanen van 20x60m en 20x40m. Daarnaast zijn er twee grote buitenrijbanen van 30x70m en 40x80m. Onze bodems zijn voorzien van een stabiele bodem met polyvlokken. We hebben fijne wasplaatsen, paddocks en een stapmolen. Dit alles in een prachtige en sfeervolle omgeving van bos en natuur. Het bos is voorzien van goed onderhouden men- en ruiterroutes. Uiteraard met verschillende afstanden.

Een Menweek is inclusief instructie, catering, gebruik van sanitaire voorzieningen en de stalling en voeding van uw paard of pony. U hebt de mogelijkheid om thuis te overnachten of in een van onze appartementen. Ook kunt u ervoor kiezen om te overnachten in het nabijgelegen Fletcher Hotel Steenwijk. Deze dient u zelf te boeken.

De Menweken worden georganiseerd in samenwerking met Ito Werkman (links) en Paul Versluis (rechts).

Data en tarieven

De data van de Menweek 2020 is als volgt:

  • 24 t/m 28 augustus 2020 (week 35)

Via het inschrijfformulier schrijft u zich automatisch in voor week 35.

De tarieven van de Menweek is als volgt opgebouwd:

  • Menweek € 465,-
  • Deelnemen met extra persoon € 130,- (optioneel)
  • Deelnemen met extra paard € 65,- (optioneel)
  • Midweek overnachten in appartement op onze locatie € 85,- (optioneel)

Prijzen zijn inclusief BTW. Geef op het inschrijfformulier aan van welke optie(s) u gebruik wilt maken.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de Menweken? Stuur dan een bericht naar info@paardmensonderwijs.nl

Menu