OVER ONS

Wie zijn wij?

Paard Mens Onderwijs (PMO) is een educatieve organisatie die zich bezighoudt met persoonlijke en team ontwikkeling. Daarnaast met het organiseren van diverse activiteiten en evenementen op onze locatie waar de ruimte en faciliteiten aanwezig zijn. PMO is dé praktijkopleider op het gebied van natuurlijk praktijkleren en ondernemend management. Tevens is Paard Mens Onderwijs de overkoepelende organisatie van GroeiTeam, gericht op bedrijfsuitjes en –trainingen, en de Paard & Ruiter instructieweken.

Waar staan wij voor?

Het streven van Paard Mens Onderwijs is om een belangrijke spil te zijn in de paardensport en paardenhouderij en een educatieve rol te vervullen in de maatschappij op het gebied van de agrarische sector. Wij onderscheiden ons door de samenwerking die wij zoeken met organisaties welke ook passie hebben voor de paardensport en/of een educatieve rol willen vervullen richting de maatschappij.

Onderwijs bij PMO betekent leren door te doen, of het nu gaat om paardenhouderij of dierhouderij. Immers, alleen door te ervaren en te doen kunnen studenten ervaring opdoen. Dit om later in hun werkveld succesvol te kunnen functioneren. Paard Mens Onderwijs beschikt dan ook over faciliteiten en deskundigheid om studenten optimaal te begeleiden in hun individuele leerproces.

Onze enthousiaste docenten hebben passie voor hun vak en weten dit feilloos over te brengen op de leerlingen en studenten. Daarnaast zijn ze gemotiveerd het beste uit ieder mens te halen. Hierbij is het leerproces erg belangrijk. Fouten maken mag.