Onze locatie

Locatie

PMO bevindt zich op een schitterende locatie.

Er zijn diverse paardenfaciliteiten aanwezig, waaronder ruim 70 boxen, twee grote binnenrijbanen van 20x60m en 20x40m, twee grote buitenrijbanen van 30x70m en 40x80m, al onze bodems zijn voorzien van een stabiele bodem met polyvlokken (agterberg bodem), en een stapmolen. Dit alles in een prachtige en sfeervolle omgeving van bos en natuur. Het bos is voorzien van goed onderhouden men- en ruiterroutes, met verschillende afstanden.

Het terrein grens direct aan het bos van de Woldberg, dat aansluitend overgaat in natuurgebied De Eese. Het gebied bestaat uit bos, lanen, heidevelden, monumentale gebouwen en bijzondere plekken.

Er zijn speciale men- en  ruiterpaden aangelegd, variërend van 4,5 tot 18 kilometer. Deze beginnen bij het hek van ons terrein. Kortom, een fantastische mogelijkheid voor buitenritten. En wie liever fiets, mountainbiket of wandelt, kan ook volledig aan zijn trekken komen.

De accommodatie ligt aan de afrit Steenwijk van de snelweg A32 en op een kleine 2 km vanaf station Steenwijk. Dus zeer goed bereikbaar.

Ons adres is:
Onderduikersweg 2A
8346 KP De Bult, Steenwijk

PMO

Contactinformatie

Paard Mens Onderwijs
Onderduikersweg 2A
8346KP de Bult, Steenwijk
06 53 36 74 99

 

Laatste facebook bericht

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.