DIERHOUDERIJ

Dierhouderij

‘Het dier’ is de grote passie van veel studenten. Of het nu gaat om kleine huisdieren, landbouwhuisdieren of zelfs reptielen. Om succesvol in het werkveld aan de slag te kunnen is praktijkervaring heel belangrijk. Bij PMO kunnen ze leren door te doen. Dit houdt in dat onze enthousiaste docenten de studenten begeleiden in datgene wat ze graag willen leren. Of het nu gaat om verzorging, training, fokkerij of management, onze docenten dragen met enthousiasme hun kennis over en begeleiden in het aanleren van de benodigde vaardigheden. Voor vragen over ons overige aanbod, neem vrijblijvend contact met ons op.

Docenten en Instructrices

PMO beschikt over faciliteiten en deskundigheid om leerlingen en studenten optimaal te begeleiden in hun individuele leerproces.

Onze enthousiaste docenten en instructrices hebben passie voor hun vak en weten dit feilloos over te brengen op de studenten. Daarnaast zijn ze gemotiveerd het beste uit ieder mens te halen. Hierbij is het leerproces erg belangrijk. Fouten maken mag!

Locatie

PMO ligt daarnaast ook nog op een locatie centraal gelegen voor de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel!

Partners praktijkonderwijs:

* Aeres MBO en van Hall Larenstein.