PRAKTIJKONDERWIJS

Praktijkonderwijs

Praktijkonderwijs bij PMO (Paard Mens Onderwijs) in Steenwijk betekent leren door te doen. Of het nu gaat om paardenhouderij, dierhouderij of veldwerk. Immers, alleen door te ervaren en te doen kunnen studenten ervaring opdoen. Waardoor ze later in hun werkveld succesvol kunnen functioneren. PMO beschikt over faciliteiten en deskundigheid om studenten optimaal te begeleiden in hun individuele leerproces.

Docenten en Instructrices

Onze enthousiaste docenten en instructrices hebben passie voor hun vak en weten dit feilloos over te brengen op de studenten. Daarnaast zijn ze gemotiveerd het beste uit ieder mens te halen. Hierbij is het leerproces erg belangrijk. Fouten maken mag!

Locatie

Daarnaast ook nog op een locatie centraal gelegen voor de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel!

Spreekt dit u aan dan bent u bij het praktijkonderwijs, onderdeel van Paard Mens Onderwijs, aan het juiste adres.

Partners praktijkonderwijs:

* Aeres MBO en van Hall Larenstein.

Paard Mens Onderwijs is door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs op 29 maart 2012 officieel erkend als Praktijkonderwijs. Tijdens een uitgebreide audit, welke afgenomen werd door Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland, zijn we gecontroleerd en goed bevonden. Dit betekend dat Paard Mens Onderwijs voldoet aan de strenge eisen die de overheid stelt aan beroepsopleidingen!

Tevens beschikt onze locatie over het veiligheidscertificaat van Stichting Veilige Paardensport en is PMO SBB- gecertificeerd.