MENBEWIJS

Menbewijs

Menbewijs halen bij Paard Mens Onderwijs (PMO) in Steenwijk. Professioneel leren mennen? Dit kan tijdens één van onze praktijktrainingen ‘menbewijs’. Je kunt kiezen voor een praktijktraining  enkelspan of dubbelspan. PMO vindt het belangrijk de kwaliteit van de lessen hoog te houden. Dit uit zich in kleine lesgroepen, twee deelnemers per aanspanning en veel individuele begeleiding. PMO stelt voor de praktijktrainingen paarden en menwagens ter beschikking.

Daarnaast ook nog op een locatie centraal gelegen voor de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel?

Spreekt dit u aan? Dan bent u bij onze praktijktrainingen, onderdeel van Paard Mens Onderwijs, aan het juiste adres.

Locatie en accommodatie

Op onze accommodatie zijn diverse paardenfaciliteiten aanwezig. Waaronder ruim 50 boxen, twee grote binnenrijbanen van 20x60m en 20x40m, twee grote buitenrijbanen van 30x70m en 40x80m. Onze stabiele bodems zijn voorzien van polyvlokken (agterberg bodem).  Bovendien hebben wij een stapmolen. Dit alles in een prachtige en sfeervolle omgeving van bos en natuur. Het bos is voorzien van goed onderhouden men- en ruiterroutes. Uiteraard met verschillende afstanden.

Je kunt beide praktijktrainingen afsluiten met of zonder officieel examen (Stichting Rijvaardigheidsbewijzen Recreatieruiter). Op deze website vindt je meer informatie over de trainingen.