Dubbelspan

Dubbelspan

Dubbelspan menbewijs halen bij Paard Mens Onderwijs (PMO) in Steenwijk. Professioneel leren mennen? Dit kan tijdens één van onze praktijktrainingen dubbelspan.  PMO vindt het belangrijk de kwaliteit van de lessen hoog te houden. Dit uit zich in kleine lesgroepen, twee deelnemers per aanspanning en veel individuele begeleiding. PMO stelt voor praktijktrainingen paarden en menwagens ter beschikking.

Daarnaast ook nog op een locatie centraal gelegen voor de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel?

Dan bent u bij onze praktijktrainingen, onderdeel van Paard Mens Onderwijs, aan het juiste adres.

 

Na deze praktijktraining bent u in staat:

  • Een tweespan op te tuigen volgens het Achenbach-systeem
  • Een tweespan in te spannen volgens het Achenbach-systeem
  • Een tweespan te mennen volgens het Achenbach-systeem

Iedere deelnemer, die de training afsluit met een examen, ontvangt als lesmateriaal een map met daarin onder andere het boek ‘Leren mennen voor het Menbewijs’ (uitgegeven door SRR)

U kiest zelf of u de praktijktraining afsluit met of zonder examen. U dient dit bij uw inschrijving aan te geven.  Indien u de cursus afsluit met een examen, ontvangt u als u slaagt, het Erkende ‘menbewijs  tweespan’ van Stichting Rijvaardigheidsbewijzen Recreatiesport. (SRR) Dit menbewijs is levenslang geldig!

Ja dit wil ik!

Het examen

U sluit de praktijktraining af met een theorie- en een praktijkexamen. Beide onderdelen dienen op dezelfde dag te worden afgelegd, via het secretariaat van de Commissie Opleidingen wordt een examinator benaderd. Als u slaagt, ontvangt u het menbewijs.

Benodigde vooropleiding
Om aan het examen deel te kunnen nemen dient u minimaal twee maanden in het bezit te zijn van het erkende menbewijs ‘enkelspan’.

Studieduur, groepsgrootte en tarief
Vijf avonden van 19.00 uur tot 21.00 uur (exclusief examen)
Minimaal 6 en maximaal 9 personen
€ 390 p.p. excl. examengeld (€65,- incl. lesboek, ex. BTW)

Kijk voor meer informatie over de examenprijzen en exameneisen op de site van de SRR.

Start: 8-5 2019
Vervolgdata: 15-5/22-5/29-5/5-6 / 12-6 (reserveles)
Examen: 15-6 2019 (zaterdag)


Contactinformatie

Paard Mens Onderwijs
Onderduikersweg 2A
8346KP de Bult, Steenwijk
06 53 36 74 99

 

Laatste facebook bericht

17 uren geleden

PMO

Studenten van de Aeres Hogeschool uit Dronten waren 2 dagen bij ons om te oefenen voor het uitvoeren van een audit. Met een beoordelingsformulier in de hand zijn ze van alles bij langs gegaan: de paarden wegen, de ligging van het zadel beoordelen, zie de foto's! Morgen neemt onze docent Doede ze mee naar een extern bedrijf en gaan ze een 'echte' audit uitvoeren. ... Bekijk meerMinder

Bekijk op facebook