PAARDENHOUDERIJ

Paardenhouderij

‘Paarden’ is de grote passie van veel studenten. Om succesvol in het werkveld aan de slag te kunnen is praktijkervaring heel belangrijk. Bij PMO kunnen ze leren door te doen. Dit houdt in dat onze enthousiaste docenten de studenten begeleiden in datgene wat ze graag willen leren. Of het nu gaat om verzorging, training, fokkerij of management, onze docenten dragen met enthousiasme hun kennis over en begeleiden in het aanleren van de benodigde vaardigheden.

PMO biedt een uitgebreid scala aan onderwerpen. Voor vragen over ons overige aanbod, neem vrijblijvend contact met ons op.

Op vrijdag 26 januari lieten de studenten van het keuzedeel Keuringsklaar maken en Voorbrengen hun vaardigheden zien. Het was dus een belangrijke dag voor de studenten. Deze dag moesten zij namelijk laten zien wat ze geleerd hadden tijdens de theorie- en praktijklessen en tijdens de excursies. Het resultaat is te zien in het filmpje.

Donderdag 8 februari 2018 organiseerden de studenten van het Aeres MBO uit Leeuwarden een onderlinge dressuurwedstrijd op onze locatie. Ondanks de kou was het een zeer geslaagde dag!