PAARDENVAKANTIES

Genieten op onze prachtige locatie en de mooie omgeving? Buiten de meivakantie en de zomervakantie zijn onze appartementen beschikbaar voor overnachting, inclusief stalling voor je paard. Je kunt tijdens je verblijf gebruik maken van alle faciliteiten van onze mooie locatie en kunt na je training direct uitstappen in het bos of een lekkere buitenrit maken. Voor  ruiters en menners zijn er verschillende routes aangelegd, maar ook wandelaars en fietsers kunnen genieten van de natuurgebieden de Woldberg en de Eese die direct aan de accommodatie liggen.

De appartementen zijn ingericht voor 1 tot 6 personen. Deze zijn voorzien van een zit- en slaapgedeelte, een keuken (met benodigde apparatuur) en een badkamer met douche, wastafel en wc. De bovenste appartementen beschikken over een balkon en de onderste appartementen over een terras. Je kunt tevens gebruikmaken van de WiFi.

Je paard kan zowel in een box als in een paddock verblijven. Als bodembedekking is er stro maar tegen extra betaling kan er ook voor vlas gekozen worden. In overleg is het mogelijk je paard 24/7 buiten te laten verblijven (op basis van beschikbaarheid)

We beschikken over 2 ruime binnen rijbanen van 20×60 en 20×40, 2 buiten rijbanen van 30×70 en 40×80, poetsplaatsen en ruimte om de menkar te stallen.