Stage

Stage 

Ben jij de mbo / hbo stagiair(e) die veel wilt leren over het trainen en verzorgen van het paard en (stal)management?

Paard Mens Onderwijs (PMO) is dé praktijkopleider op het gebied van de paard- en dierhouderij. Daarnaast verzorgen wij met passie praktijktrainingen voor ruiter- en menbewijzen en organiseren we de inmiddels zeer bekende Paard en Ruiter Instructieweken.

Leren door doen is het motto. Dit alles op de schitterende locatie in Steenwijk.

In een gezellig team voer je de taken uit zoals de verzorging van de paarden (+/- 30), buiten-binnen zetten, voeren en opstrooien (uitmesten gebeurt wekelijks machinaal).

Naast de dagelijkse stalwerkzaamheden ben je bezig met het trainen van de paarden, dit gebeurt zowel aan de longe als onder het zadel. Wij verwachten dat je als ruiter/ amazone een goede basis beheerst. Tijdens de trainingen word je begeleidt door een gediplomeerde instructrice waardoor je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Er zijn veel mogelijkheden voor stagewerkzaamheden en -opdrachten. Denk aan de dagelijkse verzorging van onze paarden, het organiseren van een evenement tot werkzaamheden als website optimalisatie en social media beheer.

Intern verblijven en/of een eigen paard meenemen behoort tot de mogelijkheden.

Wil jij aan de slag binnen deze uitdagende stage? Stuur jouw motivatie en cv naar info@paardmensonderwijs.nl.

Paard Mens Onderwijs is door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs op 29 maart 2012 officieel erkend als Praktijkonderwijs. Tijdens een uitgebreide audit, welke afgenomen werd door Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland, zijn we gecontroleerd en goed bevonden. Dit betekend dat Paard Mens Onderwijs voldoet aan de strenge eisen die de overheid stelt aan beroepsopleidingen!

Tevens beschikt onze locatie over het veiligheidscertificaat van Stichting Veilige Paardensport en is PMO SBB- gecertificeerd.