Paardenhouderij

Paardenhouderij

‘Paarden’ is de grote passie van veel leerlingen en studenten. Om succesvol in het werkveld aan de slag te kunnen is praktijkervaring heel belangrijk. Bij PMO kunnen ze leren door te doen. Dit houdt in dat onze enthousiaste docenten de leerlingen en studenten begeleiden in datgene wat ze graag willen leren. Of het nu gaat om verzorging, training, fokkerij of management, onze docenten dragen met enthousiasme hun kennis over en begeleiden in het aanleren van de benodigde vaardigheden.

PMO biedt een uitgebreid scala aan onderwerpen. Voor vragen over ons overige aanbod, neem vrijblijvend contact met ons op.

Op vrijdag 26 januari lieten de studenten van het keuzedeel Keuringsklaar maken en Voorbrengen hun vaardigheden zien. Het was dus een belangrijke dag voor de studenten. Deze dag moesten zij namelijk laten zien wat ze geleerd hadden tijdens de theorie- en praktijklessen en tijdens de excursies. Het resultaat is te zien in het filmpje.

Donderdag 8 februari 2018 organiseerde de studenten van het Nordwin College Team Paard uit Leeuwarden een onderlinge dressuurwedstrijd op onze locatie. Ondanks de kou was het een zeer geslaagde dag!

Contactinformatie

Paard Mens Onderwijs
Onderduikersweg 2A
8346KP de Bult, Steenwijk
06 53 36 74 99

 

Laatste facebook bericht

17 uren geleden

PMO

Studenten van de Aeres Hogeschool uit Dronten waren 2 dagen bij ons om te oefenen voor het uitvoeren van een audit. Met een beoordelingsformulier in de hand zijn ze van alles bij langs gegaan: de paarden wegen, de ligging van het zadel beoordelen, zie de foto's! Morgen neemt onze docent Doede ze mee naar een extern bedrijf en gaan ze een 'echte' audit uitvoeren. ... Bekijk meerMinder

Bekijk op facebook