locatie

Locatie

 

Locatie van Paard Mens Onderwijs (PMO) op de Bult Steenwijk. Onze schitterende locatie aan de A32 direct gelegen aan het natuur gebied de Eese en de Woldberg.

Er zijn diverse paardenfaciliteiten aanwezig, waaronder ruim 55 boxen, twee grote binnenrijbanen van 20x60m en 20x40m. Twee grote buitenrijbanen van 30x70m en 40x80m. Daarnaast zijn onze stabiele bodems voorzien van  polyvlokken (agterberg bodem). Ook is er een stapmolen. Dit alles in een prachtige en sfeervolle omgeving van bos en natuur. Het bos is voorzien van goed onderhouden men- en ruiterroutes, met verschillende afstanden.

Het terrein grens direct aan het bos van de Woldberg. Wat aansluitend overgaat in natuurgebied De Eese. Het gebied bestaat uit bos, lanen, heidevelden, monumentale gebouwen en bijzondere plekken.

Er zijn speciale men- en  ruiterpaden aangelegd, variërend van 4,5 tot 18 kilometer. Deze beginnen bij het hek van ons terrein. Kortom, een fantastische mogelijkheid voor buitenritten. En wie liever fiets, mountainbiket of wandelt, kan ook volledig aan zijn trekken komen.

De accommodatie ligt aan de afrit Steenwijk van de snelweg A32 en op een kleine 2 km vanaf station Steenwijk. Dus zeer goed bereikbaar.

Ons adres is:
Onderduikersweg 2A
8346 KP De Bult, Steenwijk

PMO

Contactinformatie

Paard Mens Onderwijs
Onderduikersweg 2A
8346KP de Bult, Steenwijk
06 53 36 74 99

 

Laatste facebook bericht

17 uren geleden

PMO

Studenten van de Aeres Hogeschool uit Dronten waren 2 dagen bij ons om te oefenen voor het uitvoeren van een audit. Met een beoordelingsformulier in de hand zijn ze van alles bij langs gegaan: de paarden wegen, de ligging van het zadel beoordelen, zie de foto's! Morgen neemt onze docent Doede ze mee naar een extern bedrijf en gaan ze een 'echte' audit uitvoeren. ... Bekijk meerMinder

Bekijk op facebook