Voorzorgsmaatregelen

Vanwege het coronavirus hebben wij extra voorzorgsmaatregelen genomen om onze activiteiten zo veilig mogelijk te laten verlopen. We hebben van de gemeente groen licht gekregen en zijn volledig (corona-proof) goedgekeurd. Al onze trainingen en Instructieweken (aangespannen en onder het zadel) gaan dus door. Indien we op last van de overheid toch activiteiten moeten annuleren, krijgen de deelnemers hun geld terug.

Te allen tijde verzoeken we je:

  • Meld je bij aankomst eerst en direct bij één van onze medewerkers
  • Houd ten minste 1,5 meter afstand
  • Was en desinfecteer je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Schud geen handen en voorkom fysiek contact
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Volg de aangegeven looproutes

Alvast bedankt voor je medewerking!

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om hier contact met ons op te nemen.

De voorzorgsmaatregelen specifiek voor de trainingen zijn zoals bovenstaand.

De voorzorgsmaatregelen specifiek voor de Paard & Ruiter Instructieweken zijn hier te lezen.

De voorzorgsmaatregelen specifiek voor de Menweek, Ruiterbewijs, trainingsweekend i.s.m. Lisanne Veenje zijn:

Aankomst
Bij aankomst word je opgewacht door één van onze medewerkers bij de ingang van het gebouw. Daar zullen we je de bekende RIVM controlevragen stellen. Je kunt hier je handen ontsmetten en vervolgens ga je met één van onze medewerkers mee om je paard en je spullen te installeren.

Appartement
Blijf je overnachten in één van onze appartementen? Dan slaap je met maximaal 2 andere deelnemers. Alle bedden staan op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en er zijn speciale tussenschotten geplaatst. In elk appartement zijn tissues, handzeep, desinfectiemiddel en schoonmaakdoekjes aanwezig.
Mocht je liever in een hotel willen slapen, is dit uiteraard mogelijk. Dit is geheel op eigen kosten en dien je zelf te regelen.

Looproutes
Om voldoende afstand van elkaar te bewaren zijn er looproutes gemaakt. Daarnaast zijn er op verschillende plekken in ons bedrijf desinfectiepunten aangebracht.

Foyer
Ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd in de foyer.  We werken we met een vaste tafelopstelling. Per 2 zit je aan een tafel en altijd anderhalve meter uit elkaar. We verzoeken je tijdens je gehele week/weekend een vaste plek aan te houden. Dit doet echter niks af aan de gezelligheid en huiselijk gevoel, die is er nog steeds volgens onze gasten uit 2020!

Toiletgebruik
We verzoeken je vriendelijk zo veel mogelijk gebruik te maken van de wc in je eigen appartement. Onze openbare toiletten zijn alleen voor personeel en instructie.

Menu