Cultuur en natuur arrangement

Ontdek de cultuur en natuur van Steenwijk

Welkom bij ons Cultuur en Natuur Arrangement, een perfecte mix van ontspanning, ontdekking en schoonheid gedurende 3 dagen en 2 nachten. Laat u onderdompelen in de prachtige omgeving van Nationaal Park Weerribben-Wieden en ontdek de historische architectuur en charmante sfeer van Steenwijk.

Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen met koffie/thee en een heerlijke lekkernij om uw verblijf goed te beginnen. U verblijft in een comfortabel appartement met eigen sanitair, waar u zich meteen thuis zult voelen. Als extra attentie staat er een welkomstpakketje voor u klaar in uw accommodatie, zodat u zich meteen kunt settelen en ontspannen.

Tijdens uw verblijf zult u betoverd worden door de natuurlijke pracht van Nationaal Park Weerribben-Wieden, met zijn uitgestrekte moerassen, rietlanden en pittoreske dorpjes. Maak onvergetelijke wandelingen of fietstochten en geniet van de serene rust die dit gebied te bieden heeft.

Naast de natuurlijke wonderen zult u ook de historische schatten van Steenwijk ontdekken. Verken het imposante Kasteel de Klencke, bewonder de prachtige architectuur van de grote kerk en laat u meevoeren door de verhalen achter de stadsmuren en -poorten. Een bezoek aan de Steenwijkse burcht mag ook niet ontbreken, waar u de geschiedenis van de stad nog intenser zult ervaren.

Dompel uzelf onder in de perfecte combinatie van cultuur en natuur tijdens ons Cultuur en Natuur Arrangement en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Cultuur en natuur arrangement

vanaf € 100 p.p.

3 dagen/2 nachten

Ontvangst met koffie/thee en lekkernij

Appartement met eigen sanitair en keuken

Welkomstpakketje in accommodatie

Nationaal Park Weerribben-Wieden

Historische architectuur en charmante sfeer van Steenwijk

Bezoek aan Kasteel de Klencke, grote kerk, stadsmuren en -poorten, steenwijkse burcht

Inclusief handdoeken/laken pakket en toeristenbelasting

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30