Vriendinnen paarden arrangement

Voor een onvergetelijk vriendinnen weekend

Welkom bij ons unieke verblijf waar paardenliefhebbers hun hart kunnen ophalen! Bij ons draait alles om het bieden van een onvergetelijke ervaring, waarbij de prachtige omgeving en de paarden centraal staan.

Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee, vergezeld van een smakelijke lekkernij om uw verblijf goed te beginnen. Uw comfort staat bij ons voorop, daarom verblijft u in een gezellig appartement met eigen sanitair, direct naast de paarden. Zo kunt u optimaal genieten van de nabijheid van uw trouwe vriend of vriendin.

Voor degenen die hun eigen paarden meebrengen, bieden wij ook de mogelijkheid tot stalaccommodatie, inclusief stro als stalbedekking en ruwvoer. Zo kunnen ook uw trouwe viervoeters genieten van een comfortabel verblijf tijdens uw uitje.

Bij aankomst in uw accommodatie wacht er een warm welkomstpakketje op u, gevuld met enkele plaatselijke verrassingen om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Tijdens uw verblijf kunt zijn er twee georganiseerde buitenritten onder begeleiding van een ervaren gids. Er is de mogelijkheid om deze ritten te maken met uw eigen paarden of, indien gewenst, met een van onze goed getrainde paarden*.

Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten en het bieden van een ervaring die al uw verwachtingen overtreft. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen voor een verblijf vol plezier, ontspanning en natuurlijk, de schoonheid van de paardenwereld.

*Afhankelijk van beschikbaarheid en voorafgaande afspraken.

Vriendinnen paarden arrangement

vanaf €175 p.p.

Ontvangst met koffie/thee en lekkernij

Appartement met eigen sanitair en keuken naast de paarden!

stalling voor uw eigen paarden incl. stro stalbedekking en ruwvoer

Welkomstpakketje in accommodatie

2x buitenrit met ervaren menner/gids (mogelijk met eigen paarden of onze paarden*)

Inclusief handdoeken/laken pakket en toeristenbelasting

* PMO paarden tegen een meerprijs

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
.