Mountainbike arrangement

Ontdek onze prachtige omgeving vanaf de mountainbike

Welkom bij ons driedaagse arrangement, speciaal ontworpen voor liefhebbers van avontuurlijke mountainbiketochten. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring, van comfortabele accommodatie tot uitdagende routes en alles daartussenin.

Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen met een verfrissend kopje koffie of thee, vergezeld van een heerlijke lekkernij om uw verblijf meteen goed te beginnen. Uw comfort staat bij ons voorop, daarom verblijft u in een gezellig appartement met eigen sanitair.

In uw accommodatie wacht een welkomstpakketje op u, gevuld met enkele lokale verrassingen.

Speciaal voor mountainbikeliefhebbers bieden we een handige spuitplaats waar u na uw rit uw mountainbike kunt schoonmaken. Onze accommodatie ligt aan het begin van verschillende mountainbikeroutes, waardoor u gemakkelijk op pad kunt gaan en de adrenaline kunt voelen stromen terwijl u de paden verkent.

Om u op weg te helpen, bieden we een mountainbikeroute kaart, zodat u het beste uit uw avontuur kunt halen en de mooiste plekjes kunt ontdekken.

Om uw verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken, zijn een linnenset en toeristenbelasting inbegrepen bij het arrangement. En voor degenen die geen eigen mountainbike hebben, bieden we de mogelijkheid om er een te huren tegen een meerprijs, zodat u niets hoeft te missen van het plezier en de opwinding van het mountainbiken in onze prachtige omgeving.

Bereid u voor op een onvergetelijk avontuur vol actie, natuur en plezier tijdens ons driedaagse arrangement. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en u te helpen bij het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan.

Mountainbike arrangement

vanaf € 100 p.p.

3 dagen/2 nachten

Ontvangst met koffie/thee en lekkernij

Appartement met eigen sanitair en keuken

Welkomstpakketje in accommodatie

Spuitplaats om de mountainbike naderhand schoon te maken

Accommodatie ligt aan de start van verschillende mountainbike routes

Mountainbike route kaart

Inclusief handdoeken/laken pakket en toeristenbelasting

mogelijkheid tot het huren van mountainbike tegen een meerprijs

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30