GroeiTeam

GroeiTeam

Iedereen heeft wel eens moeite om samen te werken in een groep. Daarbij zijn zowel je eigen gedrag als het gedrag van anderen heel belangrijk. In de Groei-training kun je op een leuke en uitdagende manier jezelf ontwikkelen en daarmee ook beter leren samenwerken.

Bij de Groei-training wordt er ingegaan op het gedrag van mensen. Het gedrag van mensen word goed zichtbaar door de activiteiten die worden gegeven door Petra van der Zee en de coaches van het GroeiTeam én door het inzetten van paarden/pony’s. Deze reageren namelijk feilloos op het gewenste en ongewenste gedrag van de mens. Door het doen van deze activiteiten hopen we dat de volwassenen/kinderen inzien wat het effect is van hun gedrag.

Deze vorm van weerbaarheidstraining is een leuke manier om mensen
spelenderwijs bewust te maken van hun houding en gedrag en welke invloed dit heeft op een ander. Ook leren we mensen aan om hun
oorspronkelijke gedrag zo om te buigen dat het een positieve invloed heeft op de ander of binnen de groep. Een speelse en uitdagende manier om volwassenen/kinderen op een ongecompliceerde en leuke manier weerbaarder te maken! Voor vragen over ons overige aanbod, neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie

Paard Mens Onderwijs
Onderduikersweg 2A
8346KP de Bult, Steenwijk

06 53367499

 

 

Laatste facebook bericht

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.