Dierhouderij

Dierhouderij

Dierhouderij ‘Het dier’ is de grote passie van veel leerlingen en studenten. Of het nu gaat om kleine huisdieren, landbouwhuisdieren of zelfs reptielen. Om succesvol in het werkveld aan de slag te kunnen is praktijkervaring heel belangrijk. Bij PMO kunnen ze leren door te doen. Dit houdt in dat onze enthousiaste docenten de leerlingen en studenten begeleiden in datgene wat ze graag willen leren. Of het nu gaat om verzorging, training, fokkerij of management, onze docenten dragen met enthousiasme hun kennis over en begeleiden in het aanleren van de benodigde vaardigheden. Voor vragen over ons overige aanbod, neem vrijblijvend contact met ons op.

Docenten en Instructrices

PMO beschikt over faciliteiten en deskundigheid om leerlingen en studenten optimaal te begeleiden in hun individuele leerproces.

Onze enthousiaste docenten en instructrices hebben passie voor hun vak en weten dit feilloos over te brengen op de leerlingen en studenten. Daarnaast zijn ze gemotiveerd het beste uit ieder mens te halen. Hierbij is het leerproces erg belangrijk. Fouten maken mag!

Locatie

Daarnaast ook nog op een locatie centraal gelegen voor de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel!

Partners praktijkonderwijs:

   * Nordwin College en van Hall Larenstein.

 

Contactinformatie

Paard Mens Onderwijs
Onderduikersweg 2A
8346KP de Bult, Steenwijk
06 53 36 74 99

 

Laatste facebook bericht

17 uren geleden

PMO

Studenten van de Aeres Hogeschool uit Dronten waren 2 dagen bij ons om te oefenen voor het uitvoeren van een audit. Met een beoordelingsformulier in de hand zijn ze van alles bij langs gegaan: de paarden wegen, de ligging van het zadel beoordelen, zie de foto's! Morgen neemt onze docent Doede ze mee naar een extern bedrijf en gaan ze een 'echte' audit uitvoeren. ... Bekijk meerMinder

Bekijk op facebook