PMO is verhuisd!

Sinds 1 februari is PMO gevestigd op onze eigen, nieuwe locatie in Steenwijk. De nieuwe locatie bevindt zich op Onderduikersweg 2A in De Bult, een buitengebied van Steenwijk. De eigenaren Henk Brouwer en Doede van der Meer hebben de doelstelling om van de locatie een levendig praktijkcentrum te maken.

De eerste activiteiten zijn al in volle gang en PMO is daarnaast druk bezig om een aantal veranderingen van het terrein te realiseren, zodat het beter past bij de activiteiten die PMO gaat uitvoeren. De activiteiten van Groeiteam en de Paard & Ruiter Instructieweken kunnen daarnaast ook deels worden uitgevoerd in het naastgelegen bos de Woldberg en Landgoed De Eese. “De bosrijke omgeving biedt veel mogelijkheden voor zowel ruiter als menner. We kunnen eigenlijk direct van onze nieuwe locatie het bos in. Daarbij zijn we ook nog eens goed te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Het is werkelijk een toplocatie.”, aldus een van de medewerkers.

Meer informatie over Paard Mens Onderwijs, Groeiteam of de Paard & Ruiter Instructieweken is te vinden op de website www.paardmensonderwijs.nl of via Facebook.