ONS TEAM

Henk Brouwer

Ondernemer en trainer

Henk Brouwer (1955) is een enthousiaste ondernemer die graag zijn kennis en ervaring deelt. Hij heeft naast zijn eigen ondernemingen ook aan projecten gewerkt met andere ondernemers. Henk brengt graag de juiste mensen bij elkaar en werkt doelgericht. Samen met Doede is hij eigenaar van Paard Mens Onderwijs.

Doede van der Meer

Docent en trainer

Doede van der Meer (1964) was werkzaam op de praktijkschool PTC+ in Oenkerk. Daarna is hij samen met Henk Paard Mens Onderwijs begonnen. Hij heeft veel ervaring met didactiek en communicatie. Doede geeft o.a. de trainingen voor het Menbewijs en les in voeding en gezondheid, want hij is docent aan het Nordwin College.

Femke Buitenga Marketing

Femke Buitenga

Partner marketing en communicatie PMO

Femke Buitenga (1987) heeft veel kennis en ervaring op het gebeid van marketing en communicatie. Op dat vlak ondersteunt ze PMO. Daarnaast begeleidt ze de HBO-stagiaires.

Melody Mellema

Paard & Ruiter Instructieweken

Melody Mellema (2002) ondersteunt sinds dit jaar (2021) ons bij de Paard & Ruiter Instructieweken. Hiervoor doet ze de organisatie en de social media. Volgend jaar begint ze aan haar vervolgopleiding Hippische Bedrijfskunde aan het Aeres Hogeschool in Dronten. Buiten school is ze samen met haar eigen paarden actief in de spring- en dressuursport.

Yorinca Tijsma

Partner PMO

Yorinca Tijsma (1987) heeft veel ervaring op het gebied van paardenhouderij, zowel nationaal als internationaal. Ze is werkzaam in het onderwijs als docent in dat vakgebied. Daarnaast ondersteunt Yorinca de organisatie van PMO.

Menu