ONS TEAM

Henk Brouwer

Ondernemer en trainer

Henk Brouwer (1955) is een enthousiaste ondernemer die graag zijn kennis en ervaring deelt. Hij heeft naast zijn eigen ondernemingen ook aan projecten gewerkt met andere ondernemers. Henk brengt graag de juiste mensen bij elkaar en werkt doelgericht.

Doede van der Meer

Docent en trainer

Doede van der Meer (1964) was werkzaam als teamleider en docent paardenhouderij op de praktijkschool PTC+ in Oenkerk. Hij heeft veel ervaring met didactiek en communicatie. Doede geeft o.a. trainingen koetsiersbewijs en les in voeding en gezondheid.

Hannah Woudstra

Stalmanager

Hannah Woudstra (1996) is de stalmanager bij PMO. Ze zorgt ervoor dat de paarden in goede conditie blijven en van alle gemakken zijn voorzien. Hannah houdt zich ook bezig met het begeleiden van de stagiaires.

Femke Buitenga Marketing

Femke Buitenga

Partner marketing en communicatie PMO

Femke Buitenga (1987) heeft veel marketing ervaring, met die ervaring ondersteunt ze de marketing en communicatie van PMO. Verder houdt ze zich bezig met het begeleiden van stagiaires.

Daniëlle Smid

Paard & Ruiter Instructieweken

Daniëlle Smid (1998) is afgestudeerd aan het Deltion College in Zwolle voor de opleiding marketing en communicatie. Ze is verantwoordelijk voor de Paard & Ruiter Instructieweken, zo houdt ze zich onder andere bezig met social media en inschrijvingen.

Yorinca Tijsma

Partner PMO

Yorinca Tijsma (1987) heeft veel ervaring op het gebied van paardenhouderij, zowel nationaal als internationaal. Ze is werkzaam in het onderwijs als docent. Daarnaast ondersteunt Yorinca de organisatie van PMO.

Menu