ONS TEAM

Henk Brouwer

Ondernemer en trainer

Henk Brouwer (1955) is een enthousiaste ondernemer die graag zijn kennis en ervaring deelt. Hij heeft naast zijn eigen ondernemingen ook aan projecten gewerkt met andere ondernemers. Henk brengt graag de juiste mensen bij elkaar en werkt doelgericht. Samen met Doede is hij eigenaar van Paard Mens Onderwijs.

Yorinca Tijsma

Partner PMO

Yorinca Tijsma (1987) heeft veel ervaring op het gebied van paardenhouderij, zowel nationaal als internationaal. Ze is werkzaam in het onderwijs als docent in dat vakgebied. Daarnaast ondersteunt Yorinca de organisatie van PMO.

[/vc_column_inner]

Melody Mellema

Paard & Ruiter Instructieweken

Melody Mellema (2002) ondersteunt sinds 2021 ons bij de Paard & Ruiter Instructieweken. Hiervoor doet ze de organisatie en de social media. Ook studeert ze op dit moment Hippische Bedrijfskunde aan het Aeres Hogeschool in Dronten. Buiten school is ze samen met haar eigen paarden actief in de springsport.

Myrte van Opzeeland

Klant communicatie PMO

Myrte van Opzeeland (1985) heeft de hippische beroepsopleiding in Deurne gevolgd en geeft sindsdien als ORUN 4 instructrice vele lessen. Ook op de locatie van PMO is ze vaak in de rijbaan te vinden. Daarnaast ondersteunt ze PMO met de organisatie en klantcommunicatie.

[/vc_column_inner]
Menu