Ons team

Henk Brouwer

Ondernemer en trainer


Henk Brouwer (1955) is een enthousiaste ondernemer die graag zijn kennis en ervaring deelt. Hij heeft naast zijn eigen ondernemingen ook aan projecten gewerkt met andere ondernemers. Henk brengt graag de juiste mensen bij elkaar en werkt doelgericht.

Doede van der Meer

Docent en trainer


Doede van der Meer (1964) was werkzaam als teamleider en docent paardenhouderij op de praktijkschool PTC+ in Oenkerk. Hij heeft veel ervaring met didactiek en communicatie. Doede geeft o.a. trainingen koetsiersbewijs en les in voeding en gezondheid.

Femke Buitenga

Partner marketing en communicatie PMO


Femke Buitenga (1987) heeft veel marketing ervaring, met die ervaring ondersteund ze de marketing en communicatie van PMO. Verder houdt ze zich bezig met het begeleiden van stagiaires.

Daniëlle Smid

Paard & Ruiter Instructieweken


Daniëlle Smid (1998) is afgestudeerd aan het Deltion College in Zwolle voor de opleiding marketing en communicatie. Ze is verantwoordelijk voor de Paard & Ruiter Instructieweken, Menweken en houdt zich onder andere bezig met social media en inschrijvingen. 

Yorinca Tijsma

Partner PMO


Yorinca Tijsma (1987) heeft veel ervaring op het gebied van paardenhouderij, zowel nationaal als internationaal. Ze is werkzaam in het onderwijs als docent. Daarnaast ondersteunt Yorinca de organisatie van PMO.

Lisanne Veenje

Partner PMO


Lisanne Veenje (1993) is werkzaam bij PMO als vaste instructrice voor praktijkonderwijs. Daarnaast geeft ze instructie tijdens de Paard en Ruiter Instructieweken. Verder heeft ze haar eigen trainingsstal bij PMO. Hier traint ze top paarden van verschillende eigenaren voor verschillende doeleinden, zoals beleren, wedstrijdsport, ibop of voor keuringen.

Contactinformatie

Paard Mens Onderwijs
Onderduikersweg 2A
8346KP de Bult, Steenwijk

06 53367499

 

 

Laatste facebook bericht

[custom-facebook-feed]