Ons team

Henk Brouwer

Ondernemer en trainer


Henk Brouwer (1955) is een enthousiaste ondernemer die graag zijn kennis en ervaring deelt. Hij heeft naast zijn eigen ondernemingen ook aan projecten gewerkt met andere ondernemers. Henk brengt graag de juiste mensen bij elkaar en werkt doelgericht.

Doede van der Meer

Ondernemer en trainer


Doede van der Meer (1964) was werkzaam als teamleider en docent paardenhouderij op de praktijkschool PTC+ in Oenkerk. Hij heeft veel ervaring met didactiek en communicatie. Doede geeft o.a. trainingen koetsiersbewijs en les in voeding en gezondheid.

Yorinca Tijsma

Paard Mens Onderwijs partner


Yorinca Tijsma (1987) heeft veel ervaring op het gebied van paardenhouderij, zowel nationaal als internationaal. Ze is werkzaam in het onderwijs als docent. Daarnaast ondersteunt Yorinca de organisatie van PMO.

Bodien Kuizenga

Management assistent en Social Media beheer


Bodien Kuizenga (1997) doet de opleiding Bedrijfskunde MER aan het Windesheim in Zwolle. Ze houdt zich voor PMO vooral bezig met de website en social media en met de planning.

Femke Buitenga

Marketing en communicatie 


Femke Buitenga (1987) heeft veel marketing ervaring, met die ervaring ondersteund ze de marketing en communicatie van PMO. Verder houdt ze zich bezig met het begeleiden van stagiaires.

 

 

Lisanne Veenje

Stal management


Lisanne Veenje (1993) is werkzaam bij PMO als hoofd in de stallen en als instructie voor privelessen. Daarnaast geeft ze instructie tijdens de Paard en Ruiter Instructieweken. Verder heeft ze haar eigen trainingsstal op PMO. Hier traint ze paarden voor verschillende doeleinden zoals beleren, wedstrijdsport, ibop of voor keuringen.

 

Contactinformatie

Paard Mens Onderwijs
Onderduikersweg 2A
8346KP de Bult, Steenwijk
06 53 36 74 99

 

Laatste facebook bericht

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.