Onderwijs

Onderwijs bij PMO

Onderwijs bij PMO betekent leren door te doen. Of het nu gaat om paardenhouderij, dierhouderij of veldwerk. Immers, alleen door te ervaren en te doen kunnen leerlingen en studenten díe ervaring opdoen om in hun werkveld succesvol te kunnen functioneren. PMO beschikt dan ook over díe faciliteiten en deskundigheid om leerlingen en studenten optimaal te begeleiden in hun individuele leerproces.

Onze enthousiaste docenten hebben passie voor hun vak en weten dit feilloos over te brengen op de leerlingen en studenten. Daarnaast zijn ze gemotiveerd het beste uit ieder mens te halen. Hierbij is het leerproces erg belangrijk. Fouten maken mag.

Paard Mens Onderwijs is door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs op 29 maart 2012 officieel erkend als Praktijkonderwijs. Tijdens een uitgebreide audit, welke afgenomen werd door Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland, zijn we gecontroleerd en goed bevonden. Dit betekend dat Paard Mens Onderwijs voldoet aan de strenge eisen die de overheid stelt aan beroepsopleidingen!

Tevens beschikt onze locatie over het veiligheidscertificaat van Stichting Veilige Paardensport en is PMO SBB- gecertificeerd.

Contactinformatie

Paard Mens Onderwijs
Onderduikersweg 2A
8346KP de Bult, Steenwijk
06 53 36 74 99

 

Laatste facebook bericht

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.